Kopš otrdienas, trīskāršojies policistu skaits Vecumnieku pagastā. Līdz ar pašreizējo policijas inspektoru Gati Vaičuli tur turpmāk strādās inspektore Signe Celmiņa un kārtībnieks Oskars Bartkevičs. Policistu skaita palielināšana Vecumniekos īstenota pēc vietējās sabiedrības aktivitātēm.
Jau ziņots, ka Vecumnieku iedzīvotāji nosūtīja atklātu vēstuli rajona Policijas pārvaldes (RPP) vadībai, lai tā palīdzētu nodrošināt sabiedrisko kārtību pagastā un komplektētu visas trīs pēc štatu saraksta paredzētās policistu vietas. Par šo jautājumu septembra beigās Vecumniekos notika plaša sabiedrības diskusija. Līdz šim ilgu laiku pagastā strādāja tikai viens policists, kuram bija grūti tikt galā ar visiem pienākumiem.

Bauskas RPP priekšnieka palīdze Linda Janševska informē, ka Celmiņa ir Vecumnieku pagasta iedzīvotāja, līdz šim strādājusi RPP Kriminālpolicijas birojā par izmeklētāju, arī Bauskas pilsētas policijas iecirknī. Bartkevičs līdz šim bija kārtībnieks Bauskas RPP, turpmāk viņš strādās Vecumniekos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!