“Iedomāties vairs nevaram un negribam tos maisus, ko agrāk valkājām,” saka vienas ģimenes sievietes Edīte, Santa un Ilze. Visām trim – vedeklai, mammai un meitai, izdevās paveikt pašām neticamo un par to visai ģimenei, kolēģiem ir liels prieks.
Ģimenē sievietes kopīgi savus liekos kilogramus uzēda un kopīgi tad arī tos izlēma zaudēt. Viens nav cīnītājs, saka Ilze.

Sākot kopīgi tievēt, katra atrada savas viltībiņas, kā vieglāk zaudēt svaru un to noturēt.

Vedekla Ilze 8 mēnešos zaudēja 18 kg un kā viltībiņu priekš sevis atklāja ābolu graušanu – kad vien uznāk našķošanās kāre, tā grauž ābolus, nenoniecinot arī svaigus gurķus un buljonu.

Mamma Edīte 8 mēnešos “pieveica” 21 kg. Stimuls bija viņas audzināmās klases izlaidums. Šis bija plānots kā pēdējais darba gads pirms došanās pelnītā atpūtā, tomēr rezultāts Edītei pašai bija negaidīts – līdz ar zaudētajiem kilogramiem pieauga viņas dzīvesprieks un enerģija. Un doma par skolas pamešanu atkāpās pavisam tālu. Papildus radās vēlme vairāk kustēties, ceļot un nu jau paspēts pabūt Francijā, Anglijā un Horvātijā. Ceļošana Edītei ir izvērtusies par vēl vienu veidu, kā uzturēt sevi labā formā un zaudēt kilogramus. Vīrs Edītei ir mednieks, kuram patīk cepti treknumiņi, kurus pats tad viņš arī savā gaumē priekš sevis sagatavo. Un visi apmierināti!

Našķu pasaulē Edītei lielākais atklājums bija svaigu ķirbju un ābolu salāti. Ēd, cik gribi, un tievē! Tievēšanas sākums Edītei bija grūts. Un tad sev par biedinājumu viņa pie ledusskapja piestiprināja savu īpaši resno bildi. Palīdzēja. Edīte atklāja arī savu skaistumkopšanas recepti – ik dienas viņa vingro un ādu pēc tam ierīvē ar maisījumu, kas pagatavots, vienam litram ūdens pievienojot vienu tējkaroti 9% etiķa. Iespējams, ka tāpēc Edītes āda arī pēc tik daudziem zaudētajiem kilogramiem joprojām ir tvirta...

Svara zaudēšana pārmaiņas ienesa arīdzan meitas Santas dzīvē – viņas metode bija tievēšanas procesā izmest ārā visas savas vaļīgās drēbes. Un tā ik pa brīdim – lai nebūtu atpakaļceļa. Gādājot jaunu apģērbu, viņa allaž centusies to nopirkt kaut “drusciņ knapāku” – lai būtu mērķis, uz ko tiekties. Santa teic, ka tikai tagad sākusi sev patikt un, atšķirībā no nesenās pagātnes, sevi mīl.

Tā nu sagadījās, ka līdz ar jauno veidolu Santai sākās cita dzīve, ieskaitot jaunu darba vietu. Kad uznāk grūtums un gribas sevi ar kādu kārumu pažēlot (parasti vakaros), Santa šo sajūtu dzen prom... ar miegu. Agra gulēšana esot lielisks ierocis cīņā ar ēstgribu – tikai vajag doties pie miera, vēl pirms iestājas izsalkums. Tā Santa četros mēnešos pieveica 12 kg.

Var tikai apbrīnot šīs ģimenes sieviešu apņēmību. Kopā šīs sievietes kļuva par 52 kg vieglākas! Un laimīgākas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!