Foto: DELFI
Ceturtdien vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) apmeklēs Valmieru, kur iepazīsies ar divu skolu siltināšanas norisi, Valmieras biznesa inkubatora izbūvi un ielu rekonstrukciju.

No rīta ministrs tiksies ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Inesi Boķi. Pēc tam ministrs apmeklēs Valmieras pamatskolu, kura pērn vēra durvis jaunā ēkā - tā atzīta arī par vienu no energoefektīvākajām jaunbūvēm pagājušajā gadā. Ministrs arī viesosies Valmieras 2. vidusskolā, kurā tiek īstenots projekts energoefektivitātes paaugstināšanai.

Pēcpusdienā Vējonis iepazīsies ar projektu "Ražošanas un biroja telpu izbūve Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatora darbības nodrošināšanai" un apskatīs objektu.

Pa ceļam uz Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru ministrs apskatīs darbu norisi rekonstruējamajā Rīgas ielā un Matīšu šosejā.

Vējonis vairakkārt uzsvēris, ka viņam darbā svarīgs ir tiešais kontakts ar pašvaldību vadītājiem, jo klātienē pašvaldībās ir vieglāk izprast to problēmas un meklēt atbilstošus risinājumus, norāda ministra padomniece Maija pētermane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!