Portāls DELFI seko tradīcijām - pirms nozīmīgiem politiskiem notikumiem sniedzam lasītājiem īpašāku un pilnīgāku informāciju. 6.jūnija gaidās piedāvājam divas jaunas rakstu sadaļas – „Pašvaldību vēlēšanas”un „Eiroparlamenta vēlēšanas”.

Nonākot sadaļā „Pašvaldību vēlēšanas", DELFI lasītājs var izmantot interaktīvu Latvijas karti, un nospiežot uz novada, kura pašvaldību viņš vēlēs, jau laikus iegūt informāciju par to, kas ir attiecīgā novada deputātu kandidāti un ko tie pārstāv.

Nozīmīgākajām pašvaldībām, piemēram, Rīgai, līdz 6.jūnijam atlikušajā laikā krāsies arī aktuālākās ziņas, kas saistītas ar deputātu priekšvēlēšanu aktivitātēm, iespējamu negodīgu kandidātu atmaskojumiem, diskusijām par pašvaldības attīstību un citiem jautājumiem, kas varētu palīdzēt izšķirties, par ko atdot balsi. Atcerieties - visas ziņas par kādu pašvaldību, iegūstamas, nospiežot uz attiecīgā novada kontūras kartē.

Tāpat Rīgas vēlētājiem būs interesanti iepazīties ar mūsu apkopotajiem solījumiem, kurus priekšvēlēšanu programmās deva partijas, kuras tika ievēlētas galvaspilsētas rātē pirms četriem gadiem. Cik no tā izpildīts, cik ne, un kāpēc - spriediet paši!

Esam iecerējuši arī video intervijās iztaujāt visu 16 Rīgā startējošo partiju sarakstu 1.numurus - mēra kandidātus. Šajās intervijās uzdosim arī jautājumus, kurus iesūtīs DELFI lasītāji.

Savukārt sadaļā „Eiroparlamenta vēlēšanas" būs iespējams iepazīties ar partiju sarakstiem, jaunākajām ziņām par priekšvēlēšanu aktivitātēm, kā arī analīzi par Latvijas interesēm Eiropā un iespējam iegūt ietekmi Eiropas procesos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!