Foto: LETA
Trešdien norīta Ventspilī pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ apgāzusies autocisterna ar biodegvielu, portālam "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inga Vetere.

Negadījums noticis pie degvielas uzpildes stacijas "Statoil" aptuveni pulksten 9:30 no rīta, vēsta portāls "Mana Ventspils". Avārijas dēļ autotransporta kustība tilta aplī ir slēgta un tā tiek novirzīta pa Durbes ielu.

Vetere portālam "Delfi" pastāstīja, ka cisternā bija 27 kubikmetri. VUGD norobežojis teritoriju ap negadījumu vietu, lai nepieļautu piesārņojumu. Glābēji jau bija gatavi arī likvidēt ugunsgrēku, bet par laimi degviela nav aizdegusies.

Degviela izlijusi 40 kvadrātmetru platībā, teritorija norobežota ar aizsargbonām un no cisternas atlikušo degvielu atsūknē uz mucām.

"Ventas Balss" ziņo, ka automašīna apgāzusies Ventas kreisajā krastā, braucot lejā no tilta. Garās bremzēšanas pēdas liecina, ka automašīna varēta būt braukusi ar pārāk lielu ātrumu, norāda "Ventas Balss". Autovadītājs nav bijis alkohola reibumā, un viņš negadījumā nav arī cietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!