Ventspilī sestdien un svētdien risināsies kristīgais kultūras pasākums "Mēs - viens otram", informēja nevalstiskā organizācija "Atvērtās durvis".
Sestdien pasākuma ietvaros notiks muzicēšana dažādās pilsētas vietās - pludmalē, pie veikala "Top!", Aleksandra ielas un Lielā prospekta krustojumā, pie kafejnīcām "Zelta ķēķis" un "Lizari" un Pārventā, Lidotāju un Talsu ielu krustojumā. Pasākumā piedalīsies mūziķi, dziedātāji un dejotāji no Ventspils draudzēm, kā arī viesi no citām Latvijas pilsētām - Rīgas, Liepājas, Tukuma. Rātslaukumā darbosies informatīvā telts, kurā interesenti varēs uzdot jautājumus par ticību, draudzēm, kristietību un tamlīdzīgiem jautājumiem.

Sestdienas vakarā Rātslaukumā sāksies koncerts, kurā piedalīsies grupas "Xenos", "DEEP", kā arī Valdis Indrišonoks un Ventspils draudžu jauniešu kopkoris "Mēs". Koncerta izskaņā īsu uzrunu teiks īpašais viesis - evaņģēlists Uģis Pallo. Savukārt svētdien Bērnu pilsētiņā uzstāsies vairāku Ventspils svētdienskolu bērni, popgrupa "Jūras akmentiņi" un teātris no Brocēniem. Pasākumu organizē Ventspils starpdraudžu sadarbības padome, kura pārstāv Ventspils baptistu un luterāņu draudzes, kā arī draudzi "Jaunā Paaudze" un integrācijas centru "Atvērtās durvis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!