Foto: Publicitātes attēli
28.maijā Ventspilī, Teātra namā "Jūras vārti" notiks Latvijas Televīzijas rīkotais jauno dziedātāju konkursu "Balss Pavēlnieks", kas neapšaubāmi ir gada notikums visiem tiem bērniem, kuri dzied. Tradīcija rīkot šādu konkursu aizsākās pērn.

Plkst. 13:00 sāksies pirmais koncerts, kas vienlaikus būs arī konkurss. Tajā uzstāsies 10 solisti un 10 grupas vecumā no 5 līdz 11 gadiem. Katrs dalībnieks izpildīs vienu dziesmu latviešu valodā. Koncertu atklās pagājušā gada "Balss Pavēlnieka" uzvarētāja Roberta Kumsāre no Rīgas.

Plkst. 19:00 notiks otrais koncerts, kurā piedalīsies 10 solisti un 10 grupas vecumā no 12 līdz gadiem, un to atklās pagājušā gada uzvarētāja rīdziniece Šarlote Lēnmane, kura, pateicoties uzvarai "Balss Pavēlniekā 2010", pārstāvēja Latviju Bērnu Eirovīzijā Baltkrievijā.

To, kurš šogad iegūs stikla mākslinieces Ilzes Dūdiņas veidoto pavēlnieka zizli, lems žūrija Guntara Rača vadībā. Atšķirībā no pagājušā gada, šogad tiks piešķirtas arī otrās un trešās vietas, kuru ieguvēji saņems unikālas stikla medaļas.

Koncertu viesu pulkā būs Ventspils dziedošie un dejojošie bērnu kolektīvi, kas kopā ar konkursa dalībniekiem ieskandinās Ventspils Bērnu svētkus.

Biļetes uz pasākumiem iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā SIA Biļešu serviss kasēs. Biļetes cena Ls 2,-

Pasākumu atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Tiem, kuri nevarēs noskatīties koncertus klātienē, Jauno dziedātāju konkursu "Balss Pavēlnieks" būs iespējams noskatīties Latvijas Televīzijas 1.programmā – 28. maijā plkst.19.30 un 21.20 un 4. jūnijā plkst. 21.20.

Uz tikšanos Ventspilī – vietā, kur piedzimst Balss Pavēlnieks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!