Pirmdien Latvijas vēstniecībā Krievijā notika darba seminārs "Tūrisma diena Maskavā", kura mērķis bija iepazīstināt Krievijas tūrisma industrijas pārstāvjus ar atpūtas iespējām Latvijā rudenī un ziemā, kā arī jaunumiem nozarē, informē Ārlietu ministrijas preses dienestā.
Darba seminārā no Latvijas piedalījās 23 lielāko viesnīcu, transporta un tūrisma kompāniju pārstāvji. Pasākuma ietvaros Latvijas uzņēmēji tikās ar vairāk nekā 100 esošajiem un potenciālajiem sadarbības partneriem Krievijā un valsts tūrisma institūcijās. Lielu interesi par pasākumu izrādīja arī Krievijas mediji. Pasākumu apmeklēja lielāko tūrisma žurnālu un laikrakstu, interneta portālu, kā arī vairāku radio staciju pārstāvji.

Latvijas vēstniecības pārstāvji informēja dalībniekus par aktualitātēm Latvijas tūristu ieceļošanas noteikumos. Semināra dalībniekus sveica arī vēstnieks Andris Teikmanis.

Seminārs tika rīkots rudens profesionālās tūrisma nedēļas ietvaros, kuras laikā Maskavā notiek vairākas starptautiska mēroga tūrisma izstādes – "Leisure 2007", "Luxury Leisure 2007" un "MIBEX Russia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!