Šai skaistajai mīlētāju dienai gribu uzrakstīt Tev vēstuli. Gribu pastāstīt, cik ļoti Tevi mīlu, cik daudz Tu man nozīmē un cik labi ka Tu man esi.
Ilgi es Tevi gaidīju, kamēr beidzot satiku. Tā bija lietaina diena un arī es izskatījos vienkārši dabīgi, nevis uzpucējusies kā uz iepazīšanos. Bija spartakiāde un izskatījos atbilstoši šim pasākumam.

Tevi ieraugot man uzreiz kaut kas sirdī iekņudējās. Tu man iepatikies vienīgais starp visiem citiem. Dienas gaitā vēroju Tevi un domāju, kaut varētu iepazīties ar šo puisi, bet saprotot to, ka īpaši labi neizskatījos (kā jau lietainā laikā sportojot), nolēmu, ka nav vērts pat tuvoties Tev. Kad tomēr vakarā viss pavērsās savādāk, es jutu, ka beidzot man tomēr uzsmaidījusi Laimīte.

Tagad jau 4 mēnešus esam kopā. It kā tas ir mazs laiks, lai domātu par turpmākiem plāniem. Bet patreiz esmu laimīga esot kopā ar tevi, dzīvot ar Tevi vienā māja ir īsts piedzīvojums. Tu esi tik jautrs, vienmēr izpalīdzīgs, šķiet aiz Tavas labestības es pati palieku slinka. Viss ko Tu dari man sagādā prieku, Tu esi tik maigs pret mani. Nav vārdiem izstāstāms, kā es mīlu Tevi. Tu vienmēr proti sagādāt man pārsteigumus, kaut vai jaukas īsziņas veidā pa mobilo e-pastu vai arī tāpat vien uzdāvinot man kādu rozi. Man tas tik ļoti patīk. Tu dari visu, lai es justos labi. Es esmu Tev par to ļoti pateicīga.

Es katru vakaru, pārnākot no darba mājās un satiekot atkal Tevi pēc garās darba dienas, domāju, cik es esmu LAIMĪGA, ka man ir tāds vīrietis, kā Tu. Un tad man gribas pieķerties Tev un visu vakaru, visu nakti sajust Tevi sev blakus – cieši, cieši blakus, lai nepazustu. Šķiet, ka arī Tev ir tāpat, jo esmu dzirdējusi, ka nevēlies mani pazaudēt. Esmu redzējusi Tavas asaras, patiesas asaras. Un neviens man nevarēs iestāstīt, ka vīrieši nemēdz raudāt, tādiem ir akmens sirds. Manam mīļotajam vīrietim ir mīļa, labsirdīga, gaiša un atklāta sirds. ja vīrietis raud, tad tas nozīmē, ka mīl.

Mīļumiņ, es ļoti mīlu Tevi, es ticu Tev, es uzticos Tev. Tu man esi blakus gan grūtos, gan jaukos brīžos. Ar katru nervu galiņu es jūtu, kā Tu mani mīli un tāpēc es novēlu mums abiem šai skaistajā dienā, kaut mūsu mīlestība būtu bezgalīga, saticīga un mīļa.

Tavs Susurs!
07,02,2002,

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!