Sastāvdaļas:
- 80 g bekona, ļoti plānas šķēles
- 4 vidēji lielas olas
- timiāna lapiņas, pavisam maz
- jūras sāls, bet skaties, lai nav par daudz, jo bekons ir sāļš
- svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana:
- Sakarsē krāsni 200 grādus karstu. Izklāj pannas pamatni ar bekona šķēlēm, lai šķēlītes ir nedaudz uz augšu, gar pannas malām. Iesit olas. Uzber pa virsu timiāna lapiņas, sāli un piparus.
- Liec pannu krāsnī cepties uz apakšējās daļas, lai bekons kļūst kraukšķīgs un olas baltums gana stingrs, bet dzeltenums vēl ir vidēji jēls, apmēram 10-15 minūtes. Ja nepatīk jēls vidus, tad liec cepties krāsns vidū, kas prasīs ilgāku cepšanās laiku.
- Pasniedz, vai nu visu uzslidinot uz lielāka šķīvja un ēdot visiem kopīgi no viena trauka, vai arī pasniedz tāpat ar pannu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit