Foto: stock.xchng
Ceturtdien no rīta ap plkst.8 Viļānos, kādā mājā Brīvības ielā, rotaļājoties pa trešā stāva logu izkritusi kāda 2006.gadā dzimusi meitenīte, no notikuma vietas cietusī nogādāta Rēzeknes slimnīcā.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ingūna Pužule informēja, ka cietušās meitenītes māte strādājusi nakts maiņā, tādēļ atstājusi bērnu pie savas māsas, kurai arī pašai ir savi bērni. No rīta, izmazgājusi veļu un paskatījusies, ka bērni guļ, sieviete devusies izkarināt pagalmā veļu. Dzīvokļa logi bijuši aiztaisīti.

Policija pieļauj iespēju, ka pamodies bērns devies pie loga, uzrāpies uz palodzes, un, mēģinot saskatīt kādu no pieaugušajiem, attaisījis logu un izkritis.

Sakarā ar notikušo policija ierosinājusi administratīvo lietvedību. Gan cietušās meitenītes vecāki, gan tante notikušo ļoti pārdzīvo.

Viļānu novada bāriņtiesas locekle Liāna Čertogonova zināja stāstīt, ka cietusī meitenīte ģimenē ir vienīgais bērns, viņas vecāki nav precējušies.

Nedz bāriņtiesas, nedz pašvaldības policijas, nedz sociālo dienestu redzeslokā minētā ģimene līdz šim nebija nonākusi.

Rēzeknes slimnīcā skaidroja, ka cietušā bērna stāvoklis ir smags. Runāt par prognozēm mediķu nebija gatavi, jo patlaban notiekot bērna izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!