Senēģiptiešu maģiskā formula: Vīrieša uzsaukums dēmoniem, lai tie izraisītu sievietē izraisītu alkas

Kok Tpatkokok, kam galva bezdibenīgā dzelmē, bet kājas peklē, pie tevis mēs nākuši šodien, tevi mēs piesaucam, lai [sievietes vārds] alktu no tevis tā, ka es tai taptu par medu vēderā, par mannu uz lūpām, un lai viņa mani iekārotu kā sauli, mīlētu mani kā mēnesi, un gultos pie manis kā veldzes piliens ūdens traukā, lai būtu viņa par biti medus meklējumos, lai kauktu pēc manis kā kuce, no namu uz namu diebtu kā kaķis, kā karsta ķēve stāvētu kumeļa priekšā. Tagad, tagad, tūlīt, tūlīt, visiem elles spēkiem!

Kok Kohapotoh Parsobol Anaēl! Es lūdzu tevi un sūtu dēmonu, kam vārdā Teumata, kura galva ir bezdibenīgā dzelmē, bet kājas peklē, ugunsņemtā hiēnā1. Viņš ņēma ugunīgu trejdeksni, lai notriektu galvu no pleciem [sievietes vārds], ja tā neatnāks pie manis, kur es būšu to vēlējies. Lai paceļ viņa savus ģērbus pie sejas un mani lai pasauc: "Nāc šurp!" Abaēla vārdā! Tagad, tagad, tūlīt, tūlīt!”

1.Senēģiptiešu mitoloģijā – ugunsņemtā hiēna, elles ieeja pasaules malā, kā arī viens no pasaules iznīcības simboliem līdzās čūskai Apopam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!