Recepte 4 personām: 1 sīpols; 1 ķiploka daiviņa; 1 neliela sarkanā čili pāksts; ½ zaļās čili pāksts; 3 tējk. augu eļļas; 240 g vistas filejas; 150 g tomātu; 250 ml vistas buljona (2 tējk. šķīstošā buljona); 150 g tomātu biezeņa; 150 g konservētu pupiņu; 1 lauru lapa; ½ tējk. čili pulvera; ½ tējk. ķimeņu; ½ tējk. raudenes jeb oregano; 320 g vārītu rīsu.

Pagatavošana:

  1. Sīpolu sagriež gabaliņos, ķiploku un čili pāksti sīki sasmalcina un apcep karstā eļļā. Fileju, tomātus un papriku sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, ķiplokiem, čili un apcep.
  2. Aplej visu ar vistas buljonu, iemaisa tomātu biezeni un sautē 10 minūtes. Pievieno labi notecinātas pupiņas un garšvielas un vāra 1 stundu vidējā karstumā. Lauru lapu izņem un vistas gaļu pasniedz ar rīsiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!