Recepte 4 personām: 1 sīpols; 1 ķiploka daiviņa; 1 neliela sarkanā čili pāksts; ½ zaļās čili pāksts; 3 tējk. augu eļļas; 240 g vistas filejas; 150 g tomātu; 250 ml vistas buljona (2 tējk. šķīstošā buljona); 150 g tomātu biezeņa; 150 g konservētu pupiņu; 1 lauru lapa; ½ tējk. čili pulvera; ½ tējk. ķimeņu; ½ tējk. raudenes jeb oregano; 320 g vārītu rīsu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pagatavošana:

  1. Sīpolu sagriež gabaliņos, ķiploku un čili pāksti sīki sasmalcina un apcep karstā eļļā. Fileju, tomātus un papriku sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, ķiplokiem, čili un apcep.
  2. Aplej visu ar vistas buljonu, iemaisa tomātu biezeni un sautē 10 minūtes. Pievieno labi notecinātas pupiņas un garšvielas un vāra 1 stundu vidējā karstumā. Lauru lapu izņem un vistas gaļu pasniedz ar rīsiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form