Foto: ČetrasSezonas.lv
Ļoti gards un sātīgs vistas filejas ēdiens, kurā, protams, vislabāk izmantot lauku vistas filejas un sezonā - pašmāju paprikas. Gana sātīgs un lieliski sader kopā ar baltajiem un sarkanajiem rīsiem.

Sastāvdaļas:

  • 250 g vistas filejas
  • 100 g paprikas (skaisti izskatīsies, ja izmantosi gan zaļo, gan sarkano, gan dzelteno papriku)
  • 120 g marinētu šampinjonu
  • 300 g saldā krējuma
  • 250 g balto vai sarkano rīsu
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana:

  1. Uzliec vārīties rīsus.
  2. Sagriez vistas fileju nelielos gabaliņos. Liec uz pannas cepties, līdz gabaliņi ir zeltaini brūni.
  3. Vidēji smalki sagriez papriku un šampinjonus, liec klāt vistai, kad tā ir zeltaini brūna. Pievieno sāli un piparus. Nedaudz visu kopā pasautē, taču skaties, lai paprika nesāk degt, tikai kļūst mīksta.
  4. Pielej saldo krējumu un atstāj sautēties, kamēr mērce iegūst vēlamo konsistenci.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!