Šo nakti es neaizmirsīšu nekad. Tā bija īpaša nakts – mūsu pēdējā nakts. Tu pat nezināji, ka es Tev atdevu sevi visu: savu sirdi un brīvību. Tu nezini, kur esmu tagad.. es jau esmu tur, kur bija jābūt Tev. Man bija izvēle, bet man būtu daudz reizes grūtāk, ja Tu būtu ellē. Es nevarētu izdzīvot zinot, ka tu mocies.

Guli.. guli.. tu esi tik skaists. Es degu. Tu guli. Es tevi mīlu. Tu mani arī. Es izdzīvošu. Tu arī. Mēs vēl ilgi dzīvosim zem vienas saules. Nav svarīgi, vai, kad atgriezīšos no elles, tu vēl būsi tik brīvs, kā tagad. Nedari muļķības. Esi uzmanīgs. Sargi sevi.

Daudz esam piedzīvojuši kopā, neskaitāmas reizes esi glābis man dzīvību. Dauz esi man iemācījis. Uzņemties atbildību, un pastāvēt par cilvēku, kuru mīli un cieni. Iemācījis mani bēgt un panākt bēgošo. Iemācīji man būt stiprai un ložunecaurlaidīgai. Tu iemācīji mīlēt. Pateicoties Tev es zinu ko nozīmē “viens plus viens ir viens vesels – tu un es”.

Guli .. es zinu, ka esmu neaizvietojama .. Vairs nebūs tev blakus sabiedrotā, kas tevis dēļ varēs caur uguni iet. Esmu prom. Esmu prom..

Kādēļ Tu biji tik neapdomīgs un paslēpis “visu mūsu nākotni” – kokaīnu un “valinu” ledusskapī… Menti sen jau turēja mūs zem luppas. Bet tu domāji, ka esam nesatverami. Man arī patika tā domāt. Tu vari mani ienīst un domāt, ka esmu tevi nodevusi.. tā nav – neesmu aizbēgusi ar “preci”.. Es ņemu visu vainu uz sevīm. Zinu, ka tagad viņi gaida mani pie manas mājas… Ja es nepadošos, viņi paņems tevi… Esi brīvs manā vietā, izdari to, ko esam plānojuši. Dari visu viens un pazūdi!

Guli.. Es neraudu, Tu zini, ka es nekad neraudu.. Es vēl nekad nebiju tik laimīga kā tagad. Paldies Tev. Neskumsti… Es tak Tevi arī mīlu, mans mazais tīģerēn’…

Tu pamodīsies (varbūt)… Es gribu lai tu smaidi… Nemeklē mani. Domā, ka es biju tavs vienīgais sapnis… Tu nekad neesi redzējis tos…

HAPPY END….

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!