Zemnieku maize ar gaļu un sieru

Recepti piedāvā šefpavārs Mārtiņš Kiors. Mārtiņš ēst gatavo jau no pirmās klases — vispirms pats sev, tad arī citiem. Līdztekus kulinārijai viņš interesējas arī par sportu — bija svarcēlājs un pat mācījās Valsts policijas koledžā. Pašlaik Mārtiņš ir pavārs "B-bārā" (Doma laukumā 2, Vecrīgā) gatavo fantastiskus ēdienus un sapņo par skaistu ceļojumu uz Spāniju.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Ātri un vienkārši, kvalitatīvi un garšīgi Mārtiņš iesaka pagatavot zemnieku maizi ar gaļu un sieru.

Zemnieku maize ar gaļu un sieru

Sastāvdaļas (1 porcijai):

  • *„Lāču maize" 100 g
  • *Mārrutki 25 g
  • Brokastu bekons 75 g
  • *Marinēti gurķi 50 g
  • *Svaigi tomāti 50 g
  • Marinēti šampinjoni 50 g
  • *Holandes siers 60 g
  • „Provansas" majonēze 25 g
  • *Zaļumi

Pagatavošana:

„Lāču" maizes šķēli nosmērē ar noberztu mārrutku, pēc tam uz tās liek bekona šķēli, sagrieztu marinēto gurķi, svaigu tomātu un šampinjonus. Pārkaisa ar sarīvētu sieru un pārlej ar majonēzi. Sagatavoto maizi liek 180 grādos cepeškrāsnī aptuveni uz 15 minūtēm. Gatavu vēl pārkaisa ar zaļumiem un... Labu apetīti!

* Zaļās karotītes produkti.

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form