Pagatavošana:
Uzkarsē olīveļļu uz vidējas uguns un, kad tā sakarst, pievieno sīpolu un šķipsniņu sāls. Cep 10 minūtes, pa laikam apmaisot, kamēr sīpols sāk kļūt brūns, pievieno ķiplokus un cep vēl pāris minūtes. Tad pievieno tomātus un ķimeņu sēklas un cepina uz lēnas uguns piecas minūtes.
Pievieno safrāna uzlējumu un ziedkāpostus, pievieno sāli un piparus pēc garšas, kārtīgi samaisa un uzliek vāku. Karsē 10-20 minūtes uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot, kamēr ziedkāposti kļūst mīksti. Pievieno sakapātus pētersīļus un pasniedz istabas temperatūrā.
Recepte no grāmatas “Casa Moro”, Samanta un Semjuels Klārki, 2004.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit