Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētku izskaņā, 26. decembrī no 17.00 līdz 21.00 Brīvdabas muzejs aicina uz Ziemas balli, portālu Delfi informē muzeja pārstāvji. Kad Ziemassvētki ģimenes lokā aizvadīti, ziemeļnieciski noskaņotus muzeja apmeklētājus, radus un draugus no tuvienes un tālienes gaida Brīvdabas muzeja tradicionālā Ziemas balle, karsti dzērieni un lukturīšu izgaismotas ēkas un takas ziemas vakarā.

No 17.00 līdz 21.00 muzejs aicinās izbaudīt gaismu rotaļas uz muzeja ēkām.

No17.00 līdz 18.00 pie Vidzemes estrādes ar dziesmām un rotaļām priecēs folkloras kopa "Kokle", bet no 18.00 līdz 20.00 kājas izlocīt un deju soļus mācīties aicinās "Rīgas danču klubs".

Hernhūtiešu saiešanas namā darbosies "Svilpaunieku bazāra" keramikas darbnīciņa, bet Nidas dūmistabā notiks sveču liešanu pie Daugmales Jāņa. Mērsraga smēdē liesim laimes un centīsimies ielūkoties nākotnē. Izstāžu zālē rosīsies muzeja amatnieki, bērni un pieaugušie varēs spēlēt senās koka spēles Aldoņa Baldiņa vadībā. Kurzemes mājā veidosim tradicionālos rotājumus.

Visa pasākuma laikā apmeklētāji varēs vizināties zirga mugurā, sildīties pie ugunskura un baudīt karstu tēju. Apmeklētāji aicināti saģērbties silti un gada izskaņā tikties ziemas pasakā!

Brīvdabas muzejs atrodas Brīvības gatvē 440. Ieejas cena 1.50 LVL pieaugušajiem,

1 LVL studentiem, 0.50 LVL skolēniem un pensionāriem, ģimenes biļete 3 LVL (2 pieaugušie un 2-4 bērni līdz 18 gadu vecumam vai viena daudzbērnu ģimene). Pirmskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!