Slēpošanas un atpūtas parks 'Ozolkalns' trešdien 17.decembrī atver kalna slēpošanas un snovborda trasi.
Atklājot trešo slēpošanas sezonu, slēpošanas un atpūtas parks "Ozolkalns" apmeklētāju ērtībai ir veicis dažus uzlabojumus. Vispirms ir sagatavots kvalitatīvs sniega segums "Zaķu" trasei. Labvēlīgajos ziemas apstākļos tuvākajā laikā būs nopūstas arī pārējās trases: "Lapsu", "Lāču", Sesku un bērnu "Zīļuku" kalns. Vairākas trases tiek pietiekoši apgaismotas, kas ļauj apmeklētājiem uzturēties arī tumšajā diennakts laikā.

Atšķirībā no iepriekšējā gada, šogad kalns darbosies arī pirmdienās un ir ierīkotas web kameras. Jebkurš apmeklētājs varēs novērtēt "Ozolkalna" mājas lapā kalna noslogotību.

Ir izveidotas arī kopīgas Ozolkalna - Žagarkalna biļetes, kas ļauj izmantot abu kalnu pakalpojumus. Ozolkalnā darbojas krēslu pacēlāji, divi T-Bar pacēlāji un mazais iesācēju pacēlājs, kuri nodrošina slēpošanu uz kalna nestāvot garajās rindās.

Apmeklētājiem pieejami instruktoru pakalpojumi. Šogad pirmo reizi tiek piedāvāta slēpošanas apmācība "Zīļuku skolā", kura uzņem gan mazos, gan lielos slēpot gribētājus.

Vecāku ērtībai ir iekārtota mājīga bērnu istabu kafejnīcas otrajā stāvā, pieejami kvadracikli, ir iespējams brauciens ar pus profesionālām kalnu kamanām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!