Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 22.maijā mazie un lielie ventspilnieki mīļi aicināti uz Zobiņu veselības dienas pasākumiem. Plkst.12.00 Bērnu pilsētiņā notiks pēcpusdiena „Veselus zobus - veselīgai dzīvei un priekam” , bet plkst.15.00 bērnu parkā „Fantāzija” pēcpusdiena „Tīri zobi tev un man, arī putniņam”.

Pēcpusdienās uzzināsim kādam jābūt veselīgam uzturam, lai sirsniņa pukstētu, lai ar galvu varētu domāt, ar zobiem kost, ar acīm redzēt, ar ausīm klausīties, ar degunu saost, ar plaukstām plaukšķināt, ar kājām skriet, iet, dejot, sportot. Iemācīsimies vingrināt sejas muskuļus un pareizi tīrīt zobus. Bērnu pilsētiņā ieklausīsimies zobu vīriņa Klauna Čokija padomos par trīs vesela zoba saglabāšanas noteikumiem, kas palīdz zobus noturēt veselus, bet bērnu parkā „Fantāzija" satiksim Zobu vīriņu. Ceram, ka iepazīšanās ar Čokiju  un Zobu vīriņu rosinās labāk rūpēties par saviem zobiem.

Pasākumus vadīs Jaunrades nama teātra studijas „Savējie" vadītāja Ineta Kalniņa un Liepājas kultūras pasākumu vadītājs Ingars Gudermanis.

Pasākumus finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Pasākumi bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!