Izklaides portāls Mango turpina sadarbībā ar telekanālu TV6 uzsākto projektu lasītājus iepazīstināt ar Karsto laika ziņu studenšu fotosesijām.

Šonedēļ pastāvīgās Karsto laika ziņu diktores - Lauru Pauliņu, Irēnu Jankovsku un Zani Kalinku - aizvietos piecas jaunietes, kuras tika izvēlētas TV6 rīkotā interneta balsojumā.

Šoreiz Mango piedāvā 21 gadus vecās Latvijas Universitātes studentes Violetas Polikarenko, kura zināmu atpazīstamību jau guvusi kā mūziķa Edija Meļņa mīļotā meitene, fotosesiju.

Pati meitene atzinusi, ka, lai arī viņa izskatās blonda no matu galiņiem līdz papēžiem, zināšanās par datoriem viņa var pārspēt ne vienu vien puisi, bet meitenes sapnis ir kļūt par lietišķās informātikas skolotāju.

Violetu Karsto laika ziņu vadītājas tēlā televīzijas skatītāji varēja redzēt ceturtdienas vakarā TV6 kanālā, bet jau drīzumā portāls Mango saviem lasītājiem piedāvās arī pārējo seksīgāko pašmāju studenšu fotosesijas.

Karsto laika ziņu meitenes fotosesija tapusi sadarbībā ar fotostudiju StudioEyes (foto: Juris Zolbergs, make-up: Jūlija Zolberga).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!