Foto: DELFI Aculiecinieks
Vakar Jelgavā pie Lielupes tilta notika avārija, kurā cieta trīs vieglās automašīnas un busiņš. Tā kā avārija esot notikusi laikā, kad pilsētā ir bijusi visintensīvākā satiksme un tās rezultātā trīs no četrām braukšanas joslām ir bijušas slēgtas, ir izveidojies pamatīgs sastrēgums, ziņo aculiecinieks Ivars.

Foto: DELFI Aculiecinieks

'Ceturtdien ap pulksten 17 1989.gadā dzimis vīrietis, pārkārtojoties joslās ar automašīnu BMW, izraisīja sadursmi ar automašīnu 'Ford Transit', kura pēc sadursmes iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur savukārt notika sadursme ar automašīnu 'Chevrolet Lacetti', kura savukārt no trieciena iebrauca blakus joslā, kur notika sadursme ar automašīnu 'Volvo S80'. Cilvēki negadījumā nav cietuši', laikrakstu Zemgales ziņas informēja Valsts policija.
Negadījums starp tiltiem noticis tieši laikā, kad ievērojama mašīnu plūsma devās uz jaunatklāto Zemgales Olimpisko centru (ZOC), kur pirmo reizi Jelgavas futbola vēsturē Jelgavas komanda sacentās ar Anglijas premjerlīgas klubu 'Blackpool'.

Ja arī jums ir aktuāli un saistoši foto, video materiāli vai arī jums ir viedoklis par sabiedrībā aktuāliem notikumiem, rakstiet 'DELFI Aculieciniekam'. Satura iesūtīšanas formu atradīsiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!