Foto: DELFI Aculiecinieks
"Kāds turīgs cilvēks apdraud citus, jo līzinga maksājums ir par lielu," raksta "Delfi" aculiecinieks, kurš iesūtījis fotogrāfijas ar kādu jaudīgu un samērā svaiga ražojuma "BMW X5" apvidnieku, kam ir praktiski "plikas" riepas.

Konkrētais "BMW X5" ir no 2013. gada ražotā šī apvidus automobiļa sportiskā modifikācija "M50d", kas aprīkota ar 381 zirgspēka jaudīgu trīslitru dīzeļdzinēju ar trim turbīnām.

Šāds pilnpiedziņas apvidus automobilis no vietas līdz 100 km/h paātrinās sportiska vieglā auto cienīgās 5,3 sekundēs. Iespējams, tas ar šo spēkratu tiek regulāri arī darīts, jo, kā redzams aculiecinieka fotogrāfijā, riepai protektors vidusdaļā ir praktiski pilnībā nodilis.

Lietoto automobiļu tirgū šāds "BMW X5 M50d" ar nobraukumu līdz 100 tūkstošiem kilometru maksā no 43 tūkstošiem eiro, liecina Eiropas lielākā transportlīdzekļu sludinājumu portāla "Mobile.de" datubāze.

Atgādinām, ka no 1. decembra līdz 1. martam automobilim jābūt aprīkotam ar ziemas riepām, kā protektora dziļums ir vismaz četri milimetri. Jau pēc trim dienām, no 1. marta drīkstēs braukt jau ar vasaras riepām, kuru protektora dziļums ir vismaz pusotrs milimetrs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!