Foto: Sadursme.lv
Kādam aculieciniekam izdevies iemūžināt neparastu skatu – Ogrē trafarēts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta transportlīdzeklis ved būvmateriālus. Automobilim braukšanas laikā ir atvērtas aizmugurējās durvis, pa kurām ārā rēgojas garu dēļu čupa.

"Fotogrāfijā redzamais transportlīdzeklis ir mūsu tehniskā nodrošinājuma automobilis ar attiecīgu marķējumu uz auto sāniem "Tehniskais nodrošinājums". Tas nekad netiek izmantots, lai dotos izsaukumos pie pacientiem," skaidro Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

"Šis auto ikdienā pilda dažādus saimnieciskus uzdevumus, bet operatīvais trafarējums un līdz ar to arī operatīvais statuss ir nepieciešams tām situācijām, kad NMP brigādēm vai citām veselības aprūpes iestādēm ārkārtas situācijās steidzami jāpiegādā papildus aprīkojums un medikamenti," raksta NMPD.

"Jāpiebilst, ka parasti gan tieši šādas kravas ar tehniskā nodrošinājuma transportlīdzekļiem netiek pārvadātas, tam izmantojam netrafarētus auto, bet šis gadījums bija izņēmums, jo netrafarētais auto atradās Rīgā, bet kravu bija nepieciešams pārvest Ogres pilsētas robežās. Mums ir ļoti žēl, ka fotogrāfija radījusi maldīgu priekšstatu un pārpratumus," rezumē NMPD.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!