Foto: Fb.com/trimentractors
Celtniecības tehnikas tirdzniecības un nomas uzņēmums "Trimen Tractors" parūpējies par interesantu Lieldienu apsveikumu Latvijas iedzīvotājiem – padomju laika autobusu, kas noformēts kā Lieldienu zaķis ar ausīm un acīm, kā arī uzrakstu "Turi savas olas mājās" uz sāniem.

"Šis ir vecais, gudrais Lieldienu zaķis vārdā Anatolijs. Gadiem ilgi viņš jūsu dārzos un pagalmos ir slēpis Lieldienu olas, lai vēlāk tās bērni meklētu un priecātos. Taču šogad Anatolijs paņems mazu pauzīti – gan tāpēc, ka vecie kauli sāp, gan tāpēc, ka dakteri visā pasaulē aicina visus palikt mājās, neiet ciemos un būt prātīgiem," raksta idejas autori.

"Anatolijam nav pašam savs viedoklis par slimībām, toties viņš daudz zina par olām, Lieldienām un sev tuviem cilvēkiem. Viņam ir svarīgi kā vieni, tā otri, un it īpaši trešie. Un kamēr vien viņš pats nekļūs par dakteri un nebūs simtprocentīgi pārliecināts par kādu taisnību, tikmēr viņš nekādā gadījumā neriskēs un nepakļaus briesmām sev tuvos cilvēkus. Tādēļ šajās Lieldienās Anatolijs pie mammas ciemos nebrauks. Viņš viņu satiks vēlāk... kaut kad vasarā... tiklīdz beigsies šī jezga..... ātri noskatīsies pirmās 12 hokeja un 14 futbola spēles, un uzreiz ciemos pie mammas! Esiet tikpat prātīgi, kā šis vecais zaķis. Palieciet ar savām Lieldienu olām mājās un tiekamies vasarā!"

Šis autobuss atrodas Liepājas šosejas sākumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!