Foto: Fb.com/trimentractors

Celtniecības tehnikas tirdzniecības un nomas uzņēmums "Trimen Tractors" parūpējies par interesantu Lāčplēša dienas apsveikumu Latvijas iedzīvotājiem – Lāčplēša un Melnā bruņinieka cīņu uz kravas automobiļa.

"Šis ne tuvu nav grūtākais laika periods pēdējo 100 gadu laikā. Un mēs tam tiksim pāri, ja ar cieņu un sapratni izturēsimies pret citiem sabiedrības locekļiem, ievērosim distanci, biežāk pasēdēsim mājās, retāk aiziesim uz veikalu, dezinficēsim rokas un uzvilksim masku," raksta idejas autori.

"Pat ja esi viens no tiem, kurš ir veicis pats savu piecu zvaigžņu zinātnisko izpētes darbu "youtūbē", un zini, ka 99% tas viss ir izdomāts un neīsts, tad lūdzu atceries – paliek tas viens mazais procentiņš iespējas, ka, uzvelkot masku, tu tomēr varētu izglābt kādu dzīvību, likteņus, darba vietas un hokeja pasaules čempionātu. Iedod tam kaut vai tikai viena maza procenta iespēju. Es pats pirmo reizi uzvilku masku tieši ar domu, ka tas tak nav grūti pat tad, ja tās beigās izrādīsies muļķības," rakstīts "Trimen Tractors" profilā.

"Bet, kas attiecas uz pašu Lāčplēša dienu un drīzumā gaidāmajiem valsts svētkiem, tad šogad mēs pirmo reizi pa 100 gadiem varam mierīgi apsēsties, palasīt un painteresēties par to, kas tad īsti notika tos 100 gadus atpakaļ (visdrīzāk, ka pēc gada mums tam atkal jau nebūs laika). Un tieši šogad visapkārt ir izvietotas īpaši daudz interesantu bilžu un informācijas par tā laika Latvijas vēsturi," raksta instalācijas autori.

"Un vēl viena mācība jums visiem – Melnais bruņinieks šeit nebūtu iekūlies tādās nepatikšanās, ja būtu redzams un uzvilktu atstarojošo vesti! Diennakts tumšajā laikā tās joprojām turpina glābt dzīvības!" uzsver apsveikuma autori. "Lai jums visiem mierīgs vakars un labāki laiki jau tepat aiz stūra!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!