Foto: Fb.com/gatis.jurgevics
Pirmdien, 5. jūlijā, uz Brīvības gatves, tieši pirms Gaisa tilta, pagriezienā uz Krimuldas ielu kravas vilcējs ar piekabes aizmugurējo daļu aizķēris jauno plastmasas stabiņu veidojumu, kas tur uzstādīts tikai pirms pāris nedēļām.

"Vai cilvēks, kas projektēja šo ceļubūves pērli, vispār šo vietu dzīvē ir redzējis un ir spējis iedomāties, kāda izmēra transportam ir jāiebrauc industriālajās teritorijās, kurās atrodas vairākas ražotnes, kas maksā nodokļus, lai domes izcilie prāti varētu saņemt algas?" raksta aculiecinieks Gatis. "Kā rīkoties uzņēmējam, kas nevar saņemt un nosūtīt kravas, jo vienīgo iebrauktuvi teritorijā burtiski aizmūrē ar stabiņiem, bezjēdzīgiem un nepraktiskiem? Šo vietu ziemā jau tā slikti iztīrīja ceļu uzturētāji, tagad to iespējams vispār nedarīs."

Kā redzams aculiecinieka fotogrāfijā, uz Krimuldas ielas neatbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem stāvēšanai ir novietots kāds apvidus automobilis – tuvāk par pieciem metriem no krustojuma. Neskatoties uz to, kravas automobilim tāpat šajā pagriezienā ir nepieciešams diezgan liels rādiuss.

Rīgas domes Satiksmes departaments paziņojis, ka, lai novērstu situācijas atkārtošanos, norādītajā vietā uzstādīs ceļa zīmi "Stāvēt aizliegts".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!