Svētdien, 23. aprīlī motociklists Jānis brauca pa mežu pie Niniera ezera, Cēsu novadā, līdz pēkšņi viņa motocikls aizbrauca tālāk, bet pats apmeta salto – viņš ar kaklu aizķēra starp diviem kokiem pārvilktu šņori.

"Paldies Dievam, viss kopumā ir kārtībā, tikai drēbes ir bojātas. Motocikls ir apskādēts un arī pašam neliels šoks," raksta motociklists Jānis, kurš publiskojis arī fotogrāfijas ar auklas nobrāzto kaklu un kritienā traumēto elkoni. "Braucot skatījos uz ceļa segumu – bedrēm un akmeņiem, tādēļ šņori acu augstumā nepamanīju, un, lūk, arī rezultāts… Esiet uzmanīgi, braukājot pa meža ceļiem un taciņām."

Motociklists Jānis uzsver, ka celiņi ap Niniera ezeru nav privātīpašums un šajā vietā jau no bērnības ir braukājis ar velosipēdu.

Jau vairākkārt esam rakstījuši, ka nereti vietējie iedzīvotāji ar šādu auklu pārvilkšanu vai durkļu izvietošanu meža ceļos mēģina cīnīties ar trokšnojošiem motobraucējiem. Tomēr dažkārt tas beidzas arī traģiski, piemēram, 2020. gadā Madonas novadā bojā gāja kvadricikla vadītājs, kurš iebraucis pār ceļu novilktā metāla trosē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!