Foto: Privātais arhīvs

"Es kavēju, man pie kājas, kam tas traucēja tās piecas minūtes – neviens bērns ratos nebija un arī invalīdus nesatiku," soctīklos taisnojas sabiedrībā atpazīstamais bokseris Kristaps Zutis par saviem automašīnas parkošanās paradumiem, novietojot to pie pašas veikala ieejas gājēju zonā.

Par spēka mitriķi dēvētais Zutis norāda, ka automobili pametis, kur pagadās, jo trešdien, 1. februārī, meklējis bankomātu un rezultātā divu lielveikalu stāvvietās "sāpinājis visu tviteri" ar vairāk nekā 10 gadus vecā "Mercedes-Benz S500" limuzīna parkošanas metodi.

Tāpat Zutis norāda, ka nevienam invalīdam viņa atstātais automobilis nav traucējis: "Blakus bija septiņas brīvas invalīdu stāvvietas. (..) Nevienam, izņemot pāris idiotus tviterī, tas netraucē, bet jums visiem, sēžot tramvajā vai mājās uz dīvāna, tas "besī" – jūs esat slimi!"

Ņemot vērā, ka fotogrāfijas ar nekaunīgi novietoto mersedesu publicējis pats Zutis, tā, visticamāk, ir apzināta provokācija, ko izraisījusi iepriekšējās dienas "Twitter" diskusija, kurā bokseris izsmēja kādu citu soctīkla lietotāju, kurš bija sašutis par kādu lielu pikapu pie veikala "Depo", kas, novietots stāvvietā, aizņēma pusi ietves tā, ka garām ar bērnu ratiņiem vai ratiņkrēslu tikt nevar.

"Nabadziņš tu. Netiksi garām," smējās Zutis, norādot, ka "fotografēt automašīnas stāvvietā nav nekāds varoņdarbs", tā vietā labāk ir "pacelt un izmest papīrīti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!