Foto: Sadursme.lv

Trešdien, 18. janvārī, ap pulksten 12.15 pie Salaspils notika "BMW X5" un "Scania" kravas automobiļa sadursme – apvidnieks bija ietriecies smagā auto aizmugurējā labās puses stūrī, kā rezultātā "BMW X5" bija norauta daļa virsbūves kreisās puses. Negadījumā cieta divi cilvēki, informē Valsts policija.

Turklāt autovadītājs bijis alkohola reibumā, atklāj TV raidījums "Degpunktā", kuram cietušā kravas automobiļa šoferis pastāstījis, ka tūlīt pēc avārijas "BMW X5" autovadītājs atzinies, ka abi ar pasažieri ir dzēruši. Par to liecinājušas arī no auto salona izkritušās alus pudeles.

Avārijas trieciena rezultātā "BMW X5" autovadītājs bija izmests no sava spēkrata un gulēja uz ceļa braucamās daļas, gaidot mediķus. Ar drošības jostu nebija piesprādzējies arī BMW pasažieris, tomēr tas no hospitalizācijas atteicies, norāda Valsts policija.

Par "BMW X5" vadītāja iespējamo reibuma stāvokli Valsts policija portālam "Delfi" norāda, ka ir uzsākta resoriskā pārbaude, lai noskaidrotu BMW autovadītāja diagnozi, tostarp vai persona bijusi alkohola reibumā.

Kā redzams aculiecinieku uzņemtajos video pēc avārijas, "BMW X5" apvidniekam pret smago automobili tika norauta daļa jumta, tādējādi autovadītājam paveicies, ka nav guvis vēl smagākas traumas.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!