Foto: DELFI Aculiecinieks

Trīs vienā čupā sastumti automobiļi Rīgas lidostas "P3" stāvvietā – pēc šīs aculiecinieka reportāžas ar portālu "Delfi" sazinājās viens no cietušajiem un atklāja, ka avārijā iesaistīts vēl viens automobilis un cietis arī viens cilvēks.

Fotogrāfijās redzamais "Toyota Land Cruiser" apvidus automobilis bija tik pamatīgi apskādēts, ka daudzi sākotnējās aculiecinieka reportāžas komentētāji nespēja noticēt, ka to spēj paveikt gabarītos kompaktais "KIA Ceed" hečbeks, kas negadījumā tika atzīts par vainīgo. Kā tagad noskaidrojies, iesaistīts šajā sadursmē bija vēl viens automobilis – lielais apvidnieks "Range Rover".

"Pirmā cietusī automašīna no "KIA Ceed" ir "Range Rover", pie kā stūres atradās autovadītājs, kurš negadījumā cieta un ar gūtajiem miesas bojājumiem tika nogādāts slimnīcā," portālam "Delfi" atklāj cietušā deleģētā pārstāve Viktorija, kura iesūtījusi arī fotogrāfijas ar negadījumā cietušo "Range Rover".

"Negadījumu izraisījušais "KIA Ceed" vadītājs pēc avārijas neizsauca ne medicīnisko palīdzību cietušajam, ne valsts policiju. Avārijā miesas bojājumus guvušais attiecīgos dienestus izsauca pats," raksta "Range Rover" autovadītāja pārstāve.

Kā portāls "Delfi" noskaidroja Valsts policijā, negadījums noticis pirmdien, 13. maijā, pulksten 17.52. Stāvvietā notika sadursme starp KIA un "Range Rover", kā rezultātā vēl tika taranētas malā stāvošās automašīnas "Toyota", "Hyundai" un "Suzuki". Negadījumā cietis viens cilvēks – "Range Rover" autovadītājs. Policija pašlaik izmeklē notikuma detalizētākus apstākļus un iemeslus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!