Foto: Publicitātes foto

Trešdienas rītā, 12. maijā, starp Torņakalna un Zasulauka dzelzceļa staciju uz kādas no sliedes šķērsojošām gājēju pārejām iesprūdis mikroautobuss un tādējādi kavē vilcienu satiksmi, informē "Pasažieru vilciens" (PV).

Vilcienu satiksme Tukuma līnijā tika aizkavēta no pulksten 9 rītā. Kā norāda PV, kad vilciena mašīnists devies pie uz sliedēm iesprūdušā automobiļa, tajā nav bijis neviena cilvēka. Glābēji pieļauj, ka automobilis varētu būt uzripojis uz sliedēm pašgaitā.

Vilcienu kustība šajā ceļa posmā tika atjaunota pēc pulksten 11, kad VUGD speciālistiem izdevās mikroautobusu novilkt no sliedēm. Rezultātā iespējami vilcienu kavējumi jeb reisu nobīdes no grafika līdz pat pulksten 13, tāpat varētu būt neliela ietekme reisiem citās elektrovilcienu līnijās, informē PV. Operatīvā informācija pasažieriem pieejama PV mobilajā lietotnē.

Mikroautobuss, visticamāk, bija atpakaļgaitā izripojis no turpat blakus esošā mājas pagalma, izgāžot arī sētu, notikuma vietā novēroja "Delfi". Šobrīd avarējušais auto ir iedzīts atpakaļ sētā un nostiprināts ar ķieģeli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!