Foto: DELFI Aculiecinieks

Naktī no piektdienas uz sestdienu, 17. oktobri, pulksten 2 naktī Rīgā notika traģiska autoavārija – 24 gadus vecs BMW vadītājs nenovaldīja savu spēkratu, avarēja un gāja bojā. Šobrīd klajā nākuši jauni fakti par notikušo – autovadītājs šādi rīkojies, jo ieraudzījis policijas patruļu un sācis bēgt.

Kā portāls "Delfi" noskaidroja Valsts policijā, naktī policijas patruļa veica ātruma kontroli Daugavgrīvas ielā. BMW vadītājs pabrauca garām policijas ekipāžai, bet, kad viņš to ieraudzīja, strauji mainīja braukšanas virzienu un kāpināja braukšanas ātrumu. Policija uzsver, ka pakaļdzīšanās nav notikusi, jo likumsargi piebrauca pie BMW tajā brīdī, kad tas jau bija avarējis.

Jau ziņots, ka BMW autovadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nenovaldīja savu spēkratu, automašīna apgāzās un aizdegās. 24 gadus vecais autovadītājs no gūtajām traumām gāja bojā; viņš bija tēvs mēnesi vecam zīdainim.

Kā redzams fotogrāfijās, avarējušais BMW ir 3. sērijas sedans (E46 – rūpnīcas indekss), kas tika ražots no 1998. līdz 2006. gadam. Tāpat redzams, ka automobilim ir nodarīti pamatīgi bojājumi, kā arī ir nogāzts un vairākās daļās salauzts betona apgaismes stabs. Visticamāk, automobilis kūleņojis un beigās ietriecies stabā.

Policijā turpinās izmeklēšana un tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!