Foto: Instagram.com/armandssimsons/
14. februārī – Valentīndienā un Ēnu dienā – TV seja Armands Simsons publiskā paziņojumā savā "Instagram" profilā komentējis portāla "Delfi" aculiecinieku reportāžas par viņa unikālā noformējuma "Cadillac Escalade" pieķeršanu dažādu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumos.

"Arī šogad ģimenē svinam šo skaisto mīlestības, prieka un labu vēlējumu dienu. Un tā jau 23 gadu garumā. Turklāt šodien ir arī Ēnu diena. Laikam pirmais gads, kad oficiāli neesmu piestiprinājis sev nevienu foršu, mērķtiecīgu un zinātkāru ēnu. Piedodiet par to, bet grafiks iet ārpus diennakts 24 stundām," savu uzrunu sāk Simsons.

"Taču bez ēnām ikdienā, tā izskatās, ka man nav lemts palikt. Apsveicu visas acīgās ēnas, kuras ar prieku un gandarījumu par paveikto ir saņēmušas no "Delfi" sev pienākošās dāvaniņas par savu vērību un gandarījumpilno ziņošanu, un ir iepriecinājušas sevi un savus tuvākos. No sirds apsveicu!" raksta TV raidījumu vadītājs.

"Nesaku, ka neesmu bez grēka, bet neapzināta neuzmanība gadās katram no mums, un... "Kas no Jums ir bez grēka, tas lai pirmais met akmeni uz viņu." Esmu saņēmis neskaitāmus "laba vēlējumus" un uzzinājis par sevi daudz kā jauna," norāda "Cadillac Escalade" īpašnieks.

"Par saviem pārkāpumiem vienmēr atbildu likumā paredzētajā kārtībā. Paldies visiem par viedokli! Dzīvojiet laimīgi, priecīgi, saticīgi, un lai mīlestība, prieks, laime un veiksme pavada Jūs ik uz soļa," savai auditorijai novēl Simsons.

"Ļaunu prātu nekad ne uz vienu neturu un, nepazīstot cilvēku personīgi, nekad nevienu neapvainoju un savu viedokli skaļi nepaužu, jo kas es tāds esmu, lai sodītu kādu citu. Kā ir teicis Runcis Leopolds: "Ребята, давайте жить дружно (tulkojumā no krievu valodas – "bērni, dzīvosim draudzīgi" (red. piez.))." Mīliet un esiet mīlēti!" rezumē Simsons, savu ziņojumu noslēdzot ar mirkļbirku "karmaisabitch" (tulkojumā no angļu valodas – "karma ir kuce" (red. piez.)).

Atgādinām, ka "Delfi" aculiecinieki Simsona zīmīgo "Cadillac Escalade" noteikumu pārkāpumos pieķēruši trīs reizes – divas reizes par stāvēšanu tam neatļautā vietā un vienreiz nofilmējuši, krustojumā veicot tā saucamo maksas pagriezienu.

Arī šogad ģimenē svinam šo skaisto mīlestības, prieka un labu vēlējumu dienu! Un tā jau 23 ❤️ gadu garumā 💐 #tobecontinued Turklāt šodien ir arī #enudiena Laikam pirmais gads, kad oficiāli neesmu piestiprinājis sev nevienu foršu, mērķtiecīgu un zinātkāru ēnu. Sorry par to, bet grafiks iet ārpus diennakts 24h. Taču bez ēnām ikdienā, tā izskatās, ka man nav lemts palikt. Apsveicu visas acīgās ēnas, kuras ar prieku un gandarījumu par paveikto ir saņēmušas @delfi.lv sev pienākošās dāvaniņas par savu vērību un gandarījumpilno ziņošanu, un ir iepriecinājušas sevi un savus tuvākos. No sirds apsveicu. Nesaku, ka neesmu bez grēka, bet neapzināta neuzmanība gadās katram no mums un... "Kas no Jums ir BEZ grēka, tas lai pirmais met akmeni uz viņu." Esmu saņēmis neskitāmus "laba vēlējumus" un uzzinājis par sevi DAUDZ KO jauna. Par saviem pārkāpumiem vienmēr atbildu likumā paredzētajā kārtībā. Paldies visiem par viedokli. 😉 Dzīvojiet laimīgi, priecīgi, saticīgi un, lai mīlestība, prieks, laime un veiksme pavada Jūs ik uz soļa. Ļaunu prātu nekad ne uz vienu neturu, un nepazīstot cilvēku personīgi, nekad nevienu neapvainoju un savu viedokli skaļi nepaužu, jo kas es tāds esmu, lai sodītu kādu citu. Kā ir teicis Runcis Leopolds "Ребята, давайте жить дружно." Un #karmaisabitch Mīliet un esiet mīlēti 🤩
A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on Feb 14, 2018 at 2:11am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!