Foto: Delfi kolāža

"Šodien ir mana otrā dzimšanas diena," pirmdien no rīta uz Brasas tilta, Rīgā, notikušo avāriju ar "Toyota" apvidus automobili komentē psihoterapeite un TV raidījumu vadītāja Aina Poiša, kura tobrīd atradās pie šī spēkrata stūres, portālam "Delfi" apstiprināja Poiša.

No rīta Brasas tilta bruģis bija slapjš un ļoti slidens, gluži kā ledus, skaidro Poiša. "Atļauto braukšanas ātrumu nepārsniedzu, braucu pat lēnāk – ar kādiem 40 kilometriem stundā," norāda sabiedrībā pazīstamā psihoterapeite.

Dramatiskā situācija radusies, uzbraucot ar vienu no riteņiem uz tramvaja sliedes – auto pēkšņi un strauji parāva uz labo pusi, tas pārbrauca ietves apmali un palika uz tilta margas. "Tieši augstā apmale paglāba no tā, ka auto vispār pārlidotu pāri tilta margām," joprojām izjūtot satraukumu, skaidroja Poiša.

"Toyota" automobilim ir pārsistas abas priekšējās riepas, bet buferim ir tikai kosmētiski bojājumi – priekšdaļā uzstādītais metāla aizsargstienis ir paglābis spēkratu no būtiskākiem bojājumiem.

Citi autovadītāji, pamanot avarējušo automobili, ceļu turpināja, būtiski samazinot braukšanas ātrumu. Aina Poiša aicina arī citus autovadītājus būt uzmanīgiem šajā vietā, kad bruģis ir slidens.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!