Tas, ka Rīgas ielas pēc atkušņa izskatās kā pēc bumbvedēju uzlidojuma un ka tajās automobiļi mēdz pārsist riepas, jau pāris nedēļas nav nekāds jaunums. Tomēr aculieciniekiem Mīlgrāvī izdevies iemūžināt visai iespaidīgu skatu – ielas malā ar pārsistām riepām vienlaikus stāv ap 10 automobiļu.

Turklāt šāds skats Mīlgrāvja ielā un Viestura prospektā virzienā uz Rīgas centru tika novērots gan vakarā, gan arī no rīta – kāds arī bija izsaucis ceļu policiju, lai negadījumu fiksētu protokolā. Kā video jau norāda aculiecinieks, šo ceļa posmu Mīlgrāvī bīstamu padara ne tikai lielās bedres, bet arī tas, ka pie šeit atļautā braukšanas ātruma 70 km/h bedres pamana tikai pēdējā brīdī un no tām izvairīties vairs nav iespējams.

Aizvadītajās nedēļās portāla "Delfi" redakcija vairākkārt saņēmusi autovadītāju sūdzības par bīstamām bedrēm, kas Rīgas ielās radušās atkušņa brīžos. Autobraucējiem nācies gan mainīt riteņus, gan diska salabošanai meklēt automehāniķu palīdzību servisā.

"Delfi Aculiecinieks" aicina arī tevi ziņot par braukšanai bīstamām bedrēm, lai brīdinātu citus autovadītājus.

Atgādinām, ka par ceļu satiksmi apdraudošām bedrēm Rīgā iedzīvotāji aicināti ziņot pa Rīgas domes Satiksmes departamenta bezmaksas diennakts tālruni 80003600. Departamentā sola, ka ceļu uzturētāji bedres operatīvi norobežos un remontēs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!