Sabiedrībā pazīstamais ceļotājs, kurš savus piedzīvojumus iemūžina asprātīgos video, Žigimants Krēsliņš jeb vienkārši Žigis tirgo savu "Ford Galaxy" automobili. Arī šim nolūkam viņš publicējis video ar stāstījumu par to.

Žiga piedāvātais auto ir 2004. gada "Ford Galaxy", kurā tapuši vairāki viņa vlogi. Automobilim ir diezgan liels nobraukums – 387 tūkstoši kilometru, jo ikdienā tiek mērots ceļš no Liepājas uz Rīgu un atpakaļ.

Šis "Ford Galaxy" ir aprīkots ar divu litru dīzeļdzinēju, kas, pēc Žiga vārdiem, vidēji patērē sešus litrus dīzeļa, bet ziemā – astoņus litrus uz 100 km. Lielākais ātrums, ar kuru tajā braucis, esot 160 km/h pa Polijas lielceļiem.

Sešvietīgais un padzīvojušais automobilis nav bez trūkumiem – vietām tam ir rūsa, bet griestos iebūvētais digitālais pulkstenis "rāda nesaprotamus ciparus". Tehniskā apskate tam ir derīga līdz nākamā gada februārim.

Par leģendāro automobili Žigis prasa 2200 eiro un pircējam sola līdzi iedot "Orbit" kožamgumiju un siltu rokasspiedienu.

Žiga ceļojumu profilam "Facebook" soctīklā ir vairāk nekā 30 tūkstoši sekotāju, bet "YouTube" vlogam – vairāk nekā 15 tūkstoši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!