facebook:625527274566531
Pirmdien, 25. martā, ap pulksten 15.30, Juglas ielas apļveida krustojumā, Rīgā, notika incidents starp diviem autovadītājiem. No Juglas ielas braucošā BMW autovadītāja apļveida krustojumā vēlējās iebraukt uzreiz otrajā joslā, pa kuru tobrīd brauca "VW Touareg" apvidus auto, kas gatavojās nogriezties uz Biķernieku ielu.

Gan BMW kabrioleta, gan VW apvidnieka vadītājs apstājās apļveida krustojumā, tomēr pa "Touareg" pasažiera logu BMW virzienā tika mesta dzēriena plastmasas pudele, kas trāpīja pa BMW kabrioleta priekšējo virsbūves statni. VW atsāka kustību un turpināja braukt savā plānotajā maršrutā – pa Biķernieku ielu.

"BMW 323i Cabriolet" autovadītāja tam sekoja, piebrauca priekšā un strauji nobremzēja, kas lika VW vadītājam apstāties vēlreiz. Šoreiz BMW vadītāja izkāpa no sava transportlīdzekļa un devās skaidroties ar apvidnieka vadītāju.

Pēc izbļaustīšanās un VW numurzīmes nofotografēšanas BMW vadītāja atgriezās savā spēkratā, veica apgriešanās manevru pār dubulto nepārtraukto ceļa horizontālo apzīmējumu un devās atpakaļ uz apļveida krustojumu. Video ar incidentu no videoreģistratora publicējis raidījums "Zebra".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!