Otrdien, 24. augustā, Brīvības gatves un Dzērbenes ielas krustojumā, Rīgā, aculiecinieks iemūžinājis kādu "BMW X1" autovadītāju, kura pēkšņi ielas vidū apstājusies un tad, griežoties pa labi, ietriekusies braucamās daļas norobežojošā metāla barjerā.

Video autors norāda, ka filmēšanu uzsācis, jo jau kādu ceļa posmu iepriekš pamanījis, ka BMW vadītāja brauc nepārliecinoši un ik pa brīdim strauji piebremzē.

Nofilmētajā video redzams, ka pa Brīvības gatves otro (vidējo) joslu braucošais "BMW X1" tūlīt pēc krustojuma ar Dzērbenes ielu apstājas, ieslēdz labās puses pagrieziena rādītāju, atsāk kustību un vienkārši iebrauc ceļa barjerā.

Soctīklos pie šī video citi aculiecinieki norāda, ka autovadītāja pēc pirmā trieciena nav apstājusies – padevusi automobili atpakaļ un triekusies jau nākamajā barjerā. Aculiecinieki acīmredzami apreibušajai autovadītājai atņēmuši BMW atslēgas un izsaukuši Valsts policiju (VP).

Kā portālam "Delfi" pastāstīja VP pārstāve Ance Rozīte, policija uz negadījuma vietu izsaukumu saņēmusi pulksten 14.58, autovadītāja no alkohola testa uz vietas atteikusies, tādēļ tika nogādāta ekspertīžu centrā, kur analīzēs viņai tika konstatēts alkohola reibums.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!