Foto: Sadursme.lv
Ceturtdien, 28. jūlijā, Imantas rajonā Rīgā, Anniņmuižas bulvārī kopā brauca vairāki motociklisti, kuri vienā no krustojumiem veica pagriezienu pa kreisi. Savukārt viens no motociklistiem nepaspēja pabeigt manevru pirms priekšā izbraukušā automobiļa, tādēļ strauji bremzēja, nogāza motociklu un ietriecās automobilī. Par laimi, motociklists tika sveikā ar izbīli.

Kā redzams aculiecinieka video, motociklisti brauca kopējā kolonnā un vienā no krustojumiem griezās pa kreisi. Pat neskatoties uz to, ka pretī pa Anniņmuižas bulvāri tuvojās automobilis, kuram ir priekšroka, motociklisti vēlējās saglabāt savas kolonnas nepārtrauktību un līdz pat pēdējām brīdim auto priekšā "grieza" ceļu.

Tomēr viens no motociklistiem pamanīja, ka nepaspēs nogriezties pa kreisi pirms pretī braucošā automobiļa, tādēļ sāka strauji bremzēt un pēdējā brīdī nogāza motociklu, kas aiz inerces ieslīdēja automobiļa priekšdaļā. Arī pats motociklists kopā ar savu rumaku atsitās pret automobiļa buferi, bet, par laimi, arī autovadītājs bija uzsācis bremzēšanu. Rezultātā motociklists tika sveikā tikai ar izbīli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!