Svētdien, 15. augustā, Mežaparkā "Delfi" aculiecinieks Jānis ar sava automobiļa videoreģistratoru iemūžināja neparastu skatu – pretī braucošu spēkratu, uz kura motora pārsega uzgūlies un vizinās kāds jaunietis.

Šāda bīstamā izklaide tika pamanīta svētdien ap pulksten 14, pie Rīgas zoodārza, Meža un Kokneses prospekta krustojumā. Aculiecinieks norāda, ka uzreiz zvanījis arī ārkārtas palīdzības dienestam pa tālruni 112.

Valsts policija portālam "Delfi" norāda, ka šis gadījums tika piefiksēts un tika ierosināts administratīvā pārkāpuma process par sīko huligānismu. Par sabiedriskās kārtības traucēšanu, pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot personu mieru, iestāžu, komersantu vai citu institūciju darbu vai apdraudot savu vai citu personu drošību (sīkais huligānisms), piemēro naudas sodu no 70 līdz 500 eiro.

"Savā laikā arī esmu "gāzis podus", bet nav taču vairs 90. gadi. Sliedes, sabremzēšanās, Jēziņ, tas jaunietis varēja novelties no tā auto viens un divi," iesūtot video portālam "Delfi", rakstīja aculiecinieks Jānis.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!