Kādā autoservisā Rīgā pie mehāniķa Jura nonācis radoši remontēts "Audi" automobilis. Viņš šo oriģinālo meistardarbu pirms pārtaisīšanas iemūžinājis video – automobilim bojātie sliekšņi pirms tam bija laboti ar kniedēm, hermētiķi, celtniecības putām, izolācijas lentu un pat polietilēna maisiņu.

Kā redzams video, konkrētais "Audi" jau pirms kārtējā servisa apmeklējuma bija cietis no izrūsējušiem sliekšņiem. Šī problēma tika risināta visai radošā veidā – redzams, ka remontētājam nav bijis metināmais aparāts, tādēļ izrūsējušajiem caurumiem jaunas metāla plāksnītes tika nevis piemetinātas, bet gan piekniedētas. Lai konstrukcija nelaistu iekšā (sāls)ūdeni, malas plāksnītēm tika aizdarītas ar hermētiķi.

Tomēr tā nebūtu lielākā bēda – sliekšņu stūri, lai saglabātu savu oriģinālo formu, priekšdaļā tika izveidoti no celtniecības putām. Savukārt aizmugurējā daļā risinājums bijis vēl radošāks – sliekšņa dobums bija aizpildīts ar melnu polietilēna maisiņu, bet oriģinālā forma atjaunota ar izolācijas lentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!