Trešdien, 1. jūnijā, sociālos tīklus pāršalca aculiecinieka video ar divu konkurējošo taksometra kompāniju automašīnu vadītāju konfliktu Pārdaugavā. Konfliktā "Baltic Taxi" automobiļa vadītājs iesita pļauku sejā otra taksometra vadītājai-sievietei.

Incidents noticis šorīt uz Kalnciema ielas pirms krustojuma ar Slokas ielu pie luksofora sarkanās gaismas. Konflikta cēlonis nav zināms, tomēr aculiecinieka video redzams, ka vienā joslā viens aiz otra pie luksofora stāv divu kompāniju taksometri. No viena sieviete-autovadītāja piegāja pie "Baltic Taxi" automobiļa un tā vadītājam kliedza virsū.

"Baltic Taxi" šoferis, neko neteikdams, kā kāpa laukā no sava auto, tā uzreiz iesita spēcīgu pļauku sievietei pa seju. Sieviete no zemes pacēla nokritušās brilles, vēlreiz uzkliedza "Baltic Taxi" vadītājam, iesita pa viņa automobili un atgriezās pie sava taksometra.

"Baltic Taxi" zīmola pārstāvis portālam "Delfi" norādīja, ka video redzamā rīcība nav savienojama ar zīmola vērtībām. Par neatbilstību zīmola standartiem "Baltic Taxi" ir nolēmis pārtraukt sadarbību ar franšīzes ņēmēju, kurš bija darba devējs šim taksometra vadītājam. "Baltic Taxi" aicina cietušo personu vērsties policijā ar iesniegumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!