Foto: Sadursme.lv
Trešdien, 31. maijā, ap pulksten 20 Rēzeknē, Stacijas un Zemnieku ielas krustojumā, notika divu automobiļu sadursme, kā rezultātā viens no spēkratiem apgāzās uz jumta. Šo avāriju savā acu priekšā nofilmējis arī kāds motociklists.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējas informācijas, 1975. gada dzimušais vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes-Benz", iespējams, nedeva ceļu pa galveno ielu braucošai automašīnai "VW Transporter", kuru vadīja 1994. gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā "VW Transporter" apgāzās.

Par minēto faktu tika uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Ņemot vērā, ka policijas darbiniekiem rādās aizdomās, ka "Mercedes-Benz" vadītājs atradās narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē, vīrietis tika nogādāts uz medicīnas iestādi pārbaudes veikšanai, no kuras minētais autovadītājs atteicās. Tādējādi tika uzsākts kriminālprocess, vīrietis tika aizturēts un ievietots īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Uzsāktajā kriminālprocesa turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes, izmantojot absorbentu sakārtoja ceļa braucamo daļu un pulksten 20.44 darbu noslēdza, informēja VUGD.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!