facebook:394358234816696

Naktī no svētdienas un pirmdienu, 7. oktobrī, ap pulksten 1, Tukumā, Zemītes un Kurzemes ielas krustojumā, 1988. gadā dzimis "BMW 525tds Touring" (E34 – rūpnīcas indekss) vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un līkumā nobrauca no ceļa grāvī, liecina Valsts policijas informācija.

Kāds aculiecinieks publicējis video un fotogrāfijas no notikuma vietas. Kā redzams, BMW bija noslīdējis no ceļa un ielidojis grāvī ar ūdeni līdz pat durvju rokturiem. Kā apgalvo aculiecinieks, BMW pirms piezemēšanās ūdenī bija paspējis vēl apmest kūleni. Ja tā, tad autovadītājam ļoti paveicies, ka spēkrats ūdenī piezemējās uz riteņiem, nevis jumta.

Tāpat aculiecinieks apgalvo, ka BMW autovadītājam tā gadījies, jo asfaltu klājis "melnais ledus", un automobilis saslīdējis. No ūdens vecais BMW tika izcelts ar evakuatoru.

Pārbaudot šī BMW reģistrācijas numurzīmi CSDD publiskajā e-pakalpojumu datubāzē, redzams, ka pagājušā gada 5. decembrī tehniskajā apskatē tika fiksēts, ka vecākās riepas izgatavošanas gads ir 2015. Automobilim ir jau vairāk nekā 370 tūkstoš kilometru odometra rādījums. Šāds "BMW 525tds" tika ražots līdz 1996. gadam un šobrīd maksā no 500 līdz 1000 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!