Uz Rīgas apvedceļa kāds "Toyota" mazauto vadītājs veica apdzīšanu, nepārliecinoties vai manevram pietiks vietas, lai droši atgrieztos savā braukšanas joslā. Rezultātā pretī braucošajam baļķu vedējam bija praktiski jābrauc pa ceļa apmali, saceļot pamatīgu putekļu mākoni.

Kā redzams aculiecinieka Ivara publicētajā video, "Toyota C-HR" mazā apvidnieka vadītājs uz autoceļa, kuram ir pa vienai braukšanas joslai katrā virzienā, uzsāk kravas automobiļa apdzīšanu. Ņemot vērā, ka konkrētais mazauto ir aprīkots ar 1,2 litru benzīna motoru, kas attīsta 115 zirgspēku jaudu, šāds manevrs tam nenoris visai raiti.

Apdzenamā kravas auto šoferis pamanīja, ka "Toyota" nepaspēs droši pabeigt apdzīšanas manevru, tādēļ laikus ieņēma pozīciju uz pašas ceļa malas. Arī pretī braucošais baļķvedējs bija spiests braukt pa pašu ceļa apmali, lai izvairītos no sadursmes ar sarkano "Toyota", saceļot pamatīgu putekļu mākoni.

Lai arī "Toyota" starp abiem kravas automobiļiem brīnumaini izspraucās, ar to nekādu mācību nebija guvis un jau steidza apdzīt nākamo automobili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!