Sestdien, 4. jūlijā, uz Salu tilta, braucot virzienā uz Rīgas centru, notika satiksmes incidents starp diviem autobraucējiem – BMW autovadītājs acīmredzami uzskatīja, ka pa trešo joslu braucošais "Tesla" viņam traucē, tādēļ to apsteidza, piebrauca priekšā un apzināti piebremzēja.

Video ar šo incidentu iemūžināts ar "Tesla Model 3" iebūvētājiem videoreģistratoriem, kas fiksē notiekošo ne tikai automobiļa priekšā, bet arī aizmugurē un sānos. Kā redzams video, "Tesla" elektromobilim trešajā joslā aizmugurē ļoti tuvu piebrauc BMW, acīmredzot aicinot "pavākties malā".

Sagaidījis brīvu vietu otrajā joslā, 115 zirgspēku jaudīgā BMW vadītājs apsteidza "Tesla", piebrauca priekšā un apzināti piebremzēja, liekot elektromobiļa vadītājam izvairīties no iespējamās sadursmes un iebraukt Salu tilta otrajā joslā.

Kā portālam "Delfi" norādīja "Tesla" autovadītājs, viņš braucis ar šajā vietā atļauto braukšanas ātrumu 70 km/h un tādējādi satiksmi nav "bremzējis". Tāpat elektromobiļa vadītājs norādīja, ka ar šo videoierakstu vērsīsies policijā, lai BMW vadītāju sodītu par agresīvo braukšanu.

Interesanti, ka konkrētais "BMW 316i" ir bez derīgas tehniskās apskates un apdrošināšanas. BMW spēkratam tehniskās apskates termiņš bija beidzies šī gada 30. martā. Pēdējā tehniskās apskates protokolā šim BMW tika konstatēti seši defekti ar neapmierinošo vērtējumu "2" – par bojājumiem balstiekārtā, bremžu sistēmā, lukturos un tekošu eļļu no transmisijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!