Foto: Sadursme.lv
Sestdienas agrā rītā, 20. maijā, ap pulksten 6.00 Viļānu centrā kāds BMW 5. sērijas sedana autovadītājs pa pilsētu traucās milzīgā ātrumā, nenovaldīja savu spēkratu, notrieca laternas stabu un pameta notikuma vietu, liecina videonovērošanas sistēmas ieraksts.

Kā redzams fiksētajā video, BMW vadītājs Viļānos pa ielu traucas milzīgā ātrumā, pēkšņi autovadītājs zaudē spēkrata vadību – automobilis pārmetas no vienas braukšanas joslas otrā, kā rezultātā saslīd un ar BMW sāniem notriec apgaismes stabu. Tobrīd garām pabrauca vēl kāds "Volvo" automobilis.

BMW vadītājs pēc avārijas pat neizkāpa no sava automobiļa, bet pameta notikuma vietu. Kā redzams video, laternas stabs palika iesprūdis zem spēkrata apkašas, tādēļ tika aizvilkts līdzi automobilim.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē Ziemeļlatgales iecirknī 20. maijā reģistrēta informācija, ka pulksten 06.58 Rēzeknes novada Viļānos, Kultūras laukumā 1A, nenoskaidrots autovadītājs vadīja nenoskaidrotu transportlīdzekli, uzbrauca betona apmalēm, ceļa zīmēm Nr. 323 un Nr.301, un apgaismes stabam, kā rezultātā bojāja tos un notikuma vietu atstāja, neziņojot par to likuma noteiktā kārtībā.

Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process un notiek izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!