Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Alfa Romeo" sava jaunā "Giulia" sedana ieviešanā izvēlējās nestandarta versiju – no sākuma, pērnajā rudenī, itāliešu autoražotājs parādīja šī modeļa 510 ZS jaudīgo "Quadrifoglio Verde" modifikāciju, kas Nirburgringas trasē uzvarēja tiešo konkurentu "BMW M4". Tagad Ženēvas autoizstādē "Alfa Romeo" beidzot parāda, kā izskatīsies "Giulia" standarta versija, ko arī, visticamāk, izvēlēsies vairums šī modeļa pircēju.

"Alfa Romeo Giulia" būs pieejams ar 2,2 litru dīzeļdzinēju, kas atkarībā no versijas attīsta 150 vai 180 zirgspēku jaudu. Tāpat būs pieejams divlitru benzīna turbomotors, kas attīsta 200 ZS. Pārnesumkārbas – sešpakāpju manuālā vai astoņpakāpju automātiskā. Standartā "Giulia" būs aizmugurējo riteņu piedziņas sedans, bet par papildus samaksu būs pieejama arī pilnpiedziņa.

Bāzes versijā "Giulia" iegūs kruīza kontroli, 16 collu riteņus, divjoslu klimata kontroli un multimediju sistēmu ar 6,5 collu ekrānu. Par papildu samaksu būs pieejamas dažādas elektroniskās drošības sistēmas, multimediju sistēma ar 8,8 collu ekrānu, "Harman Kardon" audio sistēma, kā arī dažādi sportiska veidola aksesuāri.

Tirdzniecībā Eiropā "Alfa Romeo Giulia" nonāks 15. aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!