Foto: Publicitātes foto
Autoražotājam "BMW" pietuvinātā kompānija "Alpina" pašlaik notiekošajā Tokijas autoizstādē prezentējusi 99 vienībās ierobežotas sērijas "B3 GTS" modifikāciju. Vācijā šāds uz "BMW" 3. sērijas (E92 – rūpnīcas indekss) bāzes tapušais automobilis maksās no 90 tūkstošiem eiro.

"Alpina B3 GT3" aprīkots ar nedaudz uzlabotu trīslitru turbopūtes benzīna dzinēju no "Alpina B3 S Bi-Turbo" versijas. Motors attīsta 408 ZS jaudu un 540 Nm griezes momentu. Rezultātā "Alpina B3 GT3" līdz 100 km/h paātrinās 4,6 sekundēs un maksimāli sasniedz 300 km/h.

Atšķirībā no standarta "Alpina B3 S Bi-Turbo" nule prezentētā "B3 GT3" modifikācija atšķiras ar titāna sakausējuma "Akrapovic" izplūdes sistēmu, spēcīgākām bremzēm (sešcilindru priekšā un četrcilindru aizmugurē), regulējamu balstiekārtu un 19 collu riteņiem.

Ierobežotās sērijas "Alpina" būs krāsota šai markai raksturīgajā zaļajā, zilajā un sudraba tonī, imitējot sacīkšu automobiļa noformējumu. Salonā uzstādīti viegli "Recaro" sēdekļi, kas pāršūti ādas un alkanataras kombinācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!